2017. év tagjaink véleménye

Tisztelt Tagjaink!

A tagjaink véleményét kértük, illetve kérjük egyesületi kérdésekben. Egyesületünk vezetése szeretné megismerni tagsága véleményét és azt felhasználni mindennapos tevékenységében. Az alábbiakban 2018.08.19.-ig beérkezett vélemények közül, három kérdésre küldött válaszokat ismertetjük, név és azonosító nélkül!

  A kérdőív itt található!

Milyen gyakran látogatja a honlapot? Elolvassa az ott írt információkat? Nyomon követi a KNOÉ tevékenységét?

Egyetért azzal, hogy egyesek a Facebookon írnank többnyire alaptalan, sértő, lejárató kritikát?

Egyetért azzal, hogy egyes tagok azt javasolják, hogy az Egyesület ne szervezzen programokat, fórumokat?

********************************************************************
************************************************************
****************************************************

A tagjaink véleményét kértük aktuális, napjainkra jellemző kérdésekben is. Úgy véljük, hogy fontos, hogy a KNOÉ vezetése ismerje tagsága azon véleményét is, mely közvetlen hatással van ránk és családtagjainkra valamint hétköznapjainkra! Az alábbiakban 2018.08.19.-ig beérkezett azon véleményeket ismertetjük, melyet a közvélemény is megismerhet, természetesen név és és egyéb azonosító nélkül! A kizárólag tagjainkra tartozó véleményeket itt nem tesszük közzé!

  A kérdőív itt található!

Magyarországon valóban jobb a helyzet, mint Nyugat-Európában? Nálunk tényleg nincs szegénység? Mi tényleg mindenkinél jobban teljesítünk?

Van Magyarországon hatékony fellépés a korrupció ellen? Történnek érdemi intézkedések? Alkalmas erre a jelenlegi magyar igazságszolgáltatás?

Indokoltnak véli, hogy 2015/16-ban 1,7 milliárd forint áramlott a felcsúti fociba?

Adottak a feltételek Magyarországon az Olimpia rendezésére?

A kormányzat minimálbér emeléssel összefüggő döntése, a magáncégeknek nem jelent problémát, vagy a megtermelés sorozatos elbocsátásokhoz és áremeléshez vezet?

A magyar kormány civil szervezetek elleni támadása elfogadható? Ez egy demokratikus jogállamban elfogadható? Vagy Magyarország már nem az?

_____Vissza az oldal elejére_____