Kérdőív

Egyesületünk vezetősége úgy döntött, hogy szeretnénk bizonyos kérdésekben a tagságunk rendelkezésére álló információkat megismerni, a jelenlegi magyar helyzettel, eseményekkel kapcsolatos véleményeket kikérni és ezeket a véleményeket értelmezni és egyesületünk tevékenységébe beépíteni! Ezt azért tartjuk fontosnak, hogy a KNOÉ mint érdekvédelmi egyesület, kellőképpen hatékonyan tudjon működni, és az egyesület szakemberei a tagságot foglalkoztató, sértő vagy zavaró kérdésekben, a lehető leghatékonyabban tudjanak eljárni, véleményt formálni és érdekeket képviselni! Ez vonatkozik a mai magyar helyzetre, a politikai és gazdasági eseményekre, illetve a jogorvoslati eljárásokra! Ezért az aktuálpolitikai kérdésekben, valamint különféle jogsérelmek vonatkozásában a jövőben kikérjük tagjaink véleményét.

Az első kérdőívet, a 2015. május 8. napján megtartott konferenciájánkon megtárgyalt kérdéskörrel kapcsolatosan állítottuk össze, és tisztelettel kérjük a vélenyéket!

Adataim

  Véleményemhez adom a nevem

 Nevem:

Tagnyilvántartási számom:

Kérdések

1.

Magyarországon valóban jobb a helyzet, mint Nyugat-Európában? Nálunk tényleg nincs szegénység? Mi tényleg mindenkinél jobban teljesítünk?

2.

Van Magyarországon hatékony fellépés a korrupció ellen? Történnek érdemi intézkedések? Alkalmas erre a jelenlegi magyar igazságszolgáltatás?

3.

Indokoltnak véli, hogy 2015/16-ban 1,7 milliárd forint áramlott a felcsúti fociba?

4.

Adottak a feltételek Magyarországon az Olimpia rendezésére?

5.

A kormányzat minimálbér emeléssel összefüggő döntése, a magáncégeknek nen jelent problémát, vagy a megtermelés sorozatos elbocsátásokhoz és áremeléshez vezet?

6.

A magyar kormány civil szervezetek elleni támadása elfogadható? Ez egy demokratikus jogállamban elfogadható? Vagy Magyarország már nem az?

Kérjük írja be az alábbi biztonsági kódot, és amennyiben az üzenettel minden rendben, nyomja meg a "Küldés" gombot!

A kérdőívet készítette és az adatokat feldolgozza az Euro Detection Consulting Kft.